Google cégem

Google my business

weboldal készítés

A Google Cégem révén az ügyfelek könnyebben megtalálhatják a vállalkozást, mi pedig könnyebben kezelhetjük a vállalkozás adatait a Google rendszerében.  Az első lépés az, hogy vállalkozásod regisztráljuk. Vállalkozásod igazolnod kell a megadott telephely címével. Google postai úton értesít téged miután mi regisztráltuk vállalkozásod. A postai levélben benne lesz minden adat, amelyre nekünk szükségünk lesz vállalkozói fiókod véglegesítéséhez. A beállítás során több módszerrel segíthetjük elő, hogy minél többen találjanak rá szolgáltatásaidra, vagy termékeidre online. 

Fontos, hogy ezt a szolgáltatást mi teljesen ingyen kínáljuk azok számára, akik weboldalt rendelnek tőlünk. Ezáltal garantálhatjuk azt, hogy cégnévre rá fognak találni a weboldalra a környékbeli látogatók. Google feljebb sorolja majd a weboldal linkjét a ranglistán, illetve a környező 15-30 km.-es távolságban könnyebben megtalálható lesz a honlap.

A pozitív visszajelzéseknek kulcsfontosságú szerepet tulajdonít Google a Google Cégem szolgáltatásban. Érdemes megkérni néhány megbízható ügyfelet, vásárlót hogyha elégedettek voltak a szolgáltatásunkkal, termékeinkkel, kiszolgálással stb. akkor írjanak 1-2 sort rólunk. Ennek már 1-2 héten belül eredménye lesz. 

Így néz ki egy Google Cégem profil, melyben a következők a fontosabb elemek:

weboldal készítés

Több egyéb hasznos funkcióval rendelkezik a Google Cégem, mely minden vállalkozás számára elengedhetetlen manapság. Ide kattintva ingyenesen beállíthatja Google Cégem profilját.

Segítségért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével. 

Google Cégem profil beállításával kapcsolatban van kérdése?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen beállítjuk, igényeire szabjuk a Google Cégem profilját.

Továbbá speciális eszközöket használva úgy állítjuk be Google Cégem profilját, hogy a versenytársai előtt jelenjen meg!